JPT ACCOUNTING 2002 SRL a fost infiintata in anul 2002, fiind inregistrata la Registrul Comertului cu numarul de ordine J40/6198/19.07.2002 si Codul Unic de Inregistrare Fiscala 14764520. Firma noastra are ca obiect unic de activitate prestarea serviciilor de contabilitate si consultanta fiscala, pentru firme mici si mijlocii care activeaza pe piata, cat si pentru cele care doresc sa intre pe piata romaneasca, indifferent de domeniul lor de activitate.

Datorita experientei si profesionalismului echipei noastre, JPT Accounting si-a capatat cu usurinta un foarte bun renume pe piata serviciilor contabile din Romania.

In prezent firma noastra îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti, având în componenţa sa un numar de 8 salariati, membri ai Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, dar si personal tanar, stagiari in vederea obtinerii calitatii de experti contabili. Toti angajatii firmei noastre au studii superioare economice (absolventi ai Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune) sau juridice.

Firma noastra dispune de o retea de calculatoare, iar intreaga activitate de evidenta contabila este asigurata clientilor nostri cu ajutorul pachetului informatic CIEL – cel mai utilizat program de contabilitate din Romania fiind mereu actualizat schimbarilor survenite in legislatia contabila.

Personalul nostru este vorbitor de Limba Engleza.

Lista clientilor nostrii include peste 30 companii care isi desfasoara activitatea in diverse sectoare economice: constructii de mobilier, activitati de import si distributie, activitati in domeniul alimentar, vanzari catre populatie (magazine ce vand cu amanuntul), distributie en-gross, activitati de export, servicii de consultanta, servicii in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare, servicii in domeniul farmaceutic, etc.

JPT si-a construit si implementat proceduri profesionale specifice. Codurile privind conduita etica si profesionala elaborate de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania – C.E.C.C.A.R. pe baza Codului de etica IFAC, sunt elemente de baza in desfasurarea activitatii JPT Accounting. Mai mult decat atat, JPT si-a dezvoltat propriul cod de proceduri si conduita in modul sau de lucru.

Toate serviciile oferite de societatea noastra se bazeaza pe modul in care noi lucram “alaturi de clienti, nu doar pentru ei”, fiind intotdeuna receptivi si cautand solutii la toate problemele si dificultatile pe care acestia le intampina.

Profesionalismul, seriozitatea si confidentialitatea ne caracterizeaza in tot ceea ce facem!